De Waterman in 2020.

Dit jaar overzicht speciaal voor alle Watermannen loopt van januari 2020 tot januari 2021 en is uitsluitend gebaseerd op de stand van de Zon. De Zon is de enige (planeet) die ieder jaar op dezelfde plek aan de hemel staat. Dus iedereen die op dezelfde dag is geboren, in welk jaar dan ook, heeft altijd de Zon op dezelfde graad in de dierenriem staan. Wat alle andere planeten in de horoscoop betreft, die kunnen zich in principe overal bevinden. Daar zit geen vaste lijn in. Daar kan alleen een persoonlijke geboortehoroscoop inzicht in geven.


De Waterman, het teken van vrijheid, gelijkheid en broederschap, dit is de mens die zich aansluit bij anderen mits hij zijn individualiteit mag behouden.

Een Waterman is vernieuwend, origineel en neemt over het algemeen geen blad voor zijn mond. De Waterman wil wel functioneren in de groep maar zonder zijn identiteit te verliezen. Het homeopathische middel dat bij dit teken hoort is Natrium muriaticum. Dit middel brengt je weer terug naar je eigen kern, als je teveel volgens bepaalde groepsnormen hebt geleefd en je eigen gezicht niet meer durft te laten zien.
Wanneer je niet meer in opstand komt en je verdriet niet meer laat zien.
Dan heb je Natrium muriaticum nodig. Dit middel ruimt oud zeer op en helpt daarnaast bij alle klachten die te maken hebben met verkramping zoals spierpijn, hoofdpijn en menstruatiepijn.

Dan de planeten die in 2020 de Zon van de Waterman beïnvloeden.

Uranus:
Uranus loopt nu in het teken van de Stier. Maar Uranus is de planeet die bij de Waterman hoort, en alle Watermannen die jarig zijn in januari krijgen dit jaar dankzij deze Uranus te maken met plotselinge veranderingen en stimulerende zaken. Met een beetje geluk krijgen jullie nu de kans om daadwerkelijk veranderingen aan te brengen in het leven. Blijf bij jezelf en doe niet iets als je het echt niet wil. De kans is echt aanwezig dat er iemand in je omgeving een remmende invloed op je heeft, maar het is evenzo goed mogelijk dat je behoort tot die groep waarbij het nu haast vanzelf gaat. Hoe het ook gaat het blijft belangrijk dat je de energie niet onderdrukt maar naar buiten brengt het komende jaar.

Dit kan allemaal ook behoorlijk wat rusteloosheid en spanning brengen. Het draait allemaal om vrijheid, meer vrijheid of juist in de vorm van beperking.

Jupiter:
Jupiter loopt in het teken van de Steenbok en laat alle Watermannen met rust.Vanaf half december loopt Jupiter dan een jaar lang in het teken Waterman en krijgen alle Watermannen de kracht van deze Jupiter mee.

Jupiter in je Zonneteken staat over het algemeen bekend als de planeet van voorspoed, optimisme en een beetje geluk.

Saturnus:
De planeet van de vormkracht, grenzen en verantwoordelijkheid gaat vanaf 22 maart 2020 in jullie teken lopen. Alleen van juli tot aan half december is Saturnus weer even terug in de Steenbok, maar vanaf half december 2020 loopt Saturnus dan voor zeker 2 jaar in het teken van de Waterman.

Dat laat zien dat de kans groot is dat jullie dankzij Saturnus wat op de proef worden gesteld. Voor sommige is het de tijd om eindelijk wat prijzen in ontvangst te nemen, voor anderen is het juist de tijd om uit te zoeken of er hier en daar wat bijgesteld moet worden in het leven. Het is soms zinvol om even terug te kijken naar een periode van 7 jaar geleden kan zijn dat je toen iets gestart bent dat nu wat bijgesteld moet worden omdat het niet goed of misschien zelfs helemaal niet functioneert zoals het zou moeten. Een andere bijkomstigheid is dat je je onder Saturnus wat weinig vitaal kunt voelen. Saturnus wil je in principe altijd op je verantwoordelijkheid en op je vormkracht wijzen

Het komende jaar zijn het dus vooral de vroege Watermannen, jarig rond 22 januari, die deze Saturnus op hun Zon krijgen. Vanaf 19 december 2020 voegt ook Jupiter zich daarbij. Dat kan een mooie periode zijn om wat zaken voor elkaar te krijgen, met het geluk en optimisme van Jupiter en de vormkracht van Saturnus gebundeld boven op jullie Zon.

De planeten Neptunus en Pluto laten de Watermannen ook dit jaar nog met rust in ieder geval wat jullie Zon betreft.

Ik wens jullie een heel mooi en groeizaam jaar toe.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De zin of onzin van een Horoscoop.