De Waterman in 2019.

Dit jaar overzicht speciaal voor alle Watermannen loopt van januari 2019 tot januari 2020 en is uitsluitend gebaseerd op de stand van de Zon. Wat alle andere planeten in de horoscoop betreft, daar kan alleen een persoonlijke geboortehoroscoop inzicht in geven.

De Waterman, het teken van vrijheid, gelijkheid en broederschap, dit is de mens die zich aansluit bij anderen mits hij zijn individualiteit mag behouden.

Een Waterman is vernieuwend, origineel en neemt over het algemeen geen blad voor zijn mond. De Waterman wil wel functioneren in de groep maar zonder zijn identiteit te verliezen. Het homeopathische middel dat bij dit teken hoort is Natrium muriaticum. Dit middel brengt je weer terug naar je eigen kern, als je teveel volgens bepaalde groepsnormen hebt geleefd en je eigen gezicht niet meer durft te laten zien.
Wanneer je niet meer in opstand komt en je verdriet niet meer laat zien.
Dan heb je Natrium muriaticum nodig. Dit middel ruimt oud zeer op en helpt daarnaast bij alle klachten die te maken hebben met verkramping zoals spierpijn, hoofdpijn en menstruatiepijn.

Dan de planeten die in 2019 de Zon van de Waterman beïnvloeden.

Uranus:
Uranus is de planeet die bij de Waterman hoort en alle Watermannen die jarig zijn in januari krijgen dit jaar dankzij deze Uranus te maken met subtiele veranderingen en stimulerende zaken. Met een beetje geluk krijgen jullie nu de kans om daadwerkelijk veranderingen aan te brengen in het leven. Blijf bij jezelf en doe niet iets als je het echt niet wil. De kans is echt aanwezig dat er iemand in je omgeving een remmende invloed op je heeft, maar het is evenzo goed mogelijk dat je behoort tot die groep waarbij het nu haast vanzelf gaat. Hoe het ook gaat het blijft belangrijk dat je de energie niet onderdrukt maar naar buiten brengt het komende jaar.

Jupiter:
Jupiter loopt in het teken van de Boogschutter en ook die helpt mee om je idealen voor elkaar te krijgen in 2019. Sterker nog deze Jupiter kan ook nog voor een kleine financiële meevaller zorgen dit jaar.

De planeten Saturnus, Neptunus en Pluto laten de Watermannen ook dit jaar nog met rust in ieder geval wat jullie Zon betreft.

Voor alle andere planeten moet er in de persoonlijke horoscoop gekeken worden.

 Zijn er vragen dan hoor ik die graag mag ook via de mail bepjonker@hotmail.com

 


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De zin of onzin van een Horoscoop.