De Maagd van augustus 2020 tot september 2021

Dit jaaroverzicht is gebaseerd op de plaatsing van de Zon, dus zeker geen totaal overzicht. Daarvoor heb je altijd de persoonlijke geboortehoroscoop nodig. Alleen van de Zon weten we dat hij ieder jaar op dezelfde plek aan de hemel staat, en daarmee dus ook welke planeten dit jaar contact maken met de Zon van alle Maagden.

De planeten die het komend jaar de zon van de Maagd mensen gaan, of nog steeds beïnvloeden:

Pluto: 
Alle Maagden die jarig zijn tussen 14 en 20 september, krijgen dit jaar te maken met Pluto, het kan voor jullie een mooie tijd zijn met vaak persoonlijke vooruitgang en verandering, groei en of ontwikkeling in het privé leven. Een goede tijd ook om meer inzicht te krijgen in het eigen karakter dit jaar. Wel kunnen jullie de dingen erg intens ervaren of heel intens op de zaken ingaan, overschat je eigen kracht niet. Het is echter wel de tijd om vruchten te plukken en vooruitgang te boeken. Pluto kan je trouwens ook regelmatig confronteren met het verleden.

Neptunus:
Alle Maagden die jarig zijn tussen 10 en 16 september hebben Neptunus recht tegenover hun Zon dat kan jullie energie niveau wat op een laag pitje zetten maar ook kun je je nutteloos en snel ontmoedigd voelen. Wees voorzichtig en ga nergens klakkeloos op in enig wantrouwen is nu wel op zijn plaats, met dit in het achterhoofd kan het een periode worden vol creativiteit en spiritueel inzicht. Neptunus stimuleert de verbeelding maar geeft soms een onrealistisch kijk op de wereld om je heen. Wees extra voorzichtig met medicijnen en verdovende middelen, je bent vatbaarder/gevoeliger dan anders. Onder Neptunus ben je soms afwezig, dromerig, vergeetachtig en introvert.

Uranus:
Sinds half mei 2018 loopt Uranus door het teken van de Stier. Sinds dat moment hebben de Maagden die jarig zijn tussen 29 augustus en 7 september de kracht van Uranus mee. Nu is het tijd voor vernieuwing, nieuwe kansen bieden zich aan de komende jaren. Vrijheid, behoefte aan verandering en rusteloosheid spelen vanaf nu ook een belangrijke rol.
Veel Maagden hunkeren nu naar veranderingen in hun leven. Je kunt dat ook gaan zoeken in onderwerpen die helpen tot groei en ontwikkeling zoals yoga, astrologie en alle andere zaken die het bewustzijn kunnen verruimen.

Saturnus:
Saturnus loopt nog tot half december 2020 in het teken van de Steenbok.
Tot die tijd maakt hij nog een mooi aspect naar de Maagden die jarig zijn na 17 september. Dit kan een groeizame tijd worden, tijd om te oogsten of tijd om eventuele fouten te herstellen. Blijf niet halsstarrig vasthouden aan dat wat jouw groei belemmerd. Vanaf 23 half december 2020 loopt Saturnus in het teken van de Waterman en maakt vanaf dat moment een lastig aspect naar alle Maagden die jarig zijn voor 7 september.
Dat kan jullie het gevoel geven dat alles een beetje tegenzit. Weinig vitaliteit en de buitenwereld maakt het jullie niet gemakkelijk. De kunst is om geduldig te blijven en je niet overal tegen te verzetten. Wachten tot je weer wat meer energie hebt is in dit geval even beter.

Jupiter:
Jupiter loopt nog tot 19 december 2020 in het teken van de Steenbok en maakt dan een plezierig aspect naar de Maagden. Goed voor de creativiteit, het zelfvertrouwen en het geeft jullie de kans om je grenzen te verleggen.
Vanaf 19 december loopt Jupiter in het teken van de Waterman en maakt dan een moeizaam aspect naar de Maagden. Je wilt misschien wel van alles maar op de een of andere manier wil het niet zo lukken.  Vanaf half mei 2021 tot aan 28 juli loopt Jupiter even in de Vissen. Nu staat Jupiter recht tegenover de Maagden dat kan flink wat energie geven, let wel op je grenzen in deze periode.

Vanaf 28 juli 2021 is Jupiter weer terug in de Waterman tot 29 december 2021.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De zin of onzin van een Horoscoop.