Dit jaar overzicht speciaal voor alle Watermannen loopt van januari 2021 tot januari 2022 en is uitsluitend gebaseerd op de stand van de Zon. De Zon is de enige (planeet) die ieder jaar op dezelfde plek aan de hemel staat. Dus iedereen die op dezelfde dag is geboren, in welk jaar dan ook, heeft altijd de Zon op dezelfde graad in de dierenriem staan. Wat alle andere planeten in de horoscoop betreft, die kunnen zich in principe overal bevinden. Daar zit geen vaste lijn in. Daar kan alleen een persoonlijke geboortehoroscoop inzicht in geven.

De Waterman, het teken van vrijheid, gelijkheid en broederschap, dit is de mens die zich aansluit bij anderen mits hij zijn individualiteit mag behouden. Een Waterman is vernieuwend, origineel en neemt over het algemeen geen blad voor zijn mond. De Waterman wil wel functioneren in de groep maar zonder zijn identiteit te verliezen. Het homeopathische middel dat bij dit teken hoort is Natrium muriaticum. Dit middel brengt je weer terug naar je eigen kern, als je teveel volgens bepaalde groepsnormen hebt geleefd en je eigen gezicht niet meer durft te laten zien.
Wanneer je niet meer in opstand komt en je verdriet niet meer laat zien.
Dan heb je Natrium muriaticum nodig. Dit middel ruimt oud zeer op en helpt daarnaast bij alle klachten die te maken hebben met verkramping zoals spierpijn, hoofdpijn en menstruatiepijn.

Dan de planeten die in 2021 de Zon van de Waterman beïnvloeden.

Uranus:
Uranus loopt nog steeds in het teken van de Stier.
Dit jaar krijgen alle Watermannen die jarig zijn tussen 26 januari en 4 februari dankzij deze Uranus te maken met plotselinge veranderingen en stimulerende zaken. Met een beetje geluk krijgen jullie nu de kans om daadwerkelijk veranderingen aan te brengen in het leven. Blijf bij jezelf en doe niet iets als je het echt niet wil. De kans is echt aanwezig dat er iemand in je omgeving een remmende invloed op je heeft, maar het is even goed mogelijk dat je behoort tot die groep waarbij het nu haast vanzelf gaat. Hoe het ook gaat het blijft belangrijk dat je de energie niet onderdrukt maar naar buiten brengt het komende jaar. Dit kan allemaal ook behoorlijk wat rusteloos maken en flink wat spanning geven.

Het draait allemaal om vrijheid, je wilt je niet meer beperkt voelen om te doen wat je echt wil.

Saturnus:
De planeet van de vormkracht, grenzen en verantwoordelijkheid loopt sinds 22 maart 2020 in jullie teken.

De kans is groot dat jullie dankzij Saturnus wat op de proef worden gesteld. Voor sommige is het de tijd om eindelijk wat prijzen in ontvangst te nemen, voor anderen is het juist de tijd om uit te zoeken of er hier en daar wat bijgesteld moet worden in het leven. Het is soms zinvol om even terug te kijken naar een periode van 7 jaar geleden het kan zijn dat je toen iets gestart bent dat nu wat bijgesteld moet worden omdat het niet goed of misschien zelfs helemaal niet functioneert. Een andere bijkomstigheid is dat je je onder Saturnus wat weinig vitaal kunt voelen. Saturnus wil je in principe altijd op je verantwoordelijkheid en op je vormkracht wijzen. Dit jaar krijgen alle Watermannen die voor 4 februari jarig zijn Saturnus bovenop hun Zon. De andere Watermannen krijgen dan volgend jaar Saturnus bovenop hun Zon.

Jupiter:
Sinds half december 2020 loopt Jupiter in het teken Waterman en krijgen alle Watermannen de kracht van deze Jupiter mee.
Jupiter in je Zonneteken staat over het algemeen bekend als de planeet van voorspoed, optimisme en een beetje geluk. Zowel Saturnus als Jupiter tegelijk in jullie teken geeft aan dat de hele scherpe kantjes van de planeet Saturnus wat verzacht worden door Jupiter, Het blijft echter een tijd waarin er veel mogelijk is maar Saturnus geeft nooit iets cadeau dus er blijft werk aan de winkel.

De planeten Neptunus en Pluto laten de Watermannen ook dit jaar nog met rust in ieder geval wat jullie Zon betreft.

Ik wens jullie een heel mooi en groeizaam jaar toe.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De zin of onzin van een Horoscoop.