De Vissen van maart 2019 tot maart 2020.

Een overzicht van de planeten die dit jaar invloed uitoefenen op de Vissen.

Dit is geen compleet jaaroverzicht, daarvoor heb je van iedere Vis de persoonlijke geboortehoroscoop nodig. Dit overzicht betreft alleen de plaatsing van de Zon alle andere planeten, huizen en ascendant die nodig zijn voor een compleet en persoonlijk jaaroverzicht, daar kan ik alleen iets over zeggen als ik jouw geboortegegevens heb.

Pluto

Alle Vissen die jarig zijn tussen 11 en 17 maart krijgen op een subtiele manier kracht van de planeet Pluto. Deze helpt bij het maken van veranderingen in jullie leven. Ook als het gaat om creatieve vernieuwingen, jullie kunnen met Pluto meer inzicht krijgen welke kant je nu eigenlijk op moet.

Neptunus

Alle Vissen die jarig zijn tussen 6 en 11 maart krijgen dit jaar de planeet Neptunus bovenop hun Zon. Positief gezien kan dat jullie gevoeliger en mee levender maken. Je kunt dit jaar ook meer bezig zijn met de zin van het leven. Een meer negatieve uitwerking is dat veel mensen zich vaker moe voelen met deze Neptunus op hun Zon. Sommige voelen zich wat nutteloos en teleurgesteld en je kunt buitengewoon gevoelig zijn voor alcohol, drugs, medicijnen en virussen in deze periode. Idealisme kan ook vol op aanwezig zijn evenals de neiging om te vluchten uit de realiteit. Als het even kan stort je dan in de creativiteit of trek je terug in de natuur en wandel wat vaker langs het water. In afzondering kun je nu de meest mooie invallen krijgen.

Uranus

Alle Vissen die jarig zijn in februari krijgen een subtiel aspect van deze Uranus naar hun Zon. Een frisse wind zorgt er voor dat je niet langer op de oude voet doorgaat. Uranus laat jullie zien dat je veel minder gebonden hoeft te zijn dan je tot nu toe dacht.

Saturnus

Sinds 20 december 2017 loopt Saturnus in zijn eigen teken de Steenbok en het komende jaar krijgen vooral de Vissen die jarig zijn tussen 5 en 19 maart de kracht van deze Saturnus weer mee. Dit geeft jullie kansen om iets te bereiken of eindelijk erkenning te krijgen. Kleine waarschuwing het blijft Saturnus dus je krijgt het niet cadeau, je moet er altijd hard voor werken als het om Saturnus gaat.

Jupiter

Jupiter de planeet van de groei en vooruitgang loopt tot begin december 2019 in het teken van de Boogschutter. Zelfdiscipline en zelfbeheersing wordt daardoor wat op de proef gesteld. Goed voor het zelfvertrouwen, mits je niet overdrijft. Vanaf december loopt Jupiter dan in het teken van de Steenbok en dan lijkt alles wel te lukken. Profiteer daarvan Vissen.

Dit is een kleine kijk op het jaar voor de Vissen tot aan maart 2020. Heb je vragen dan hoor ik die graag.

bepjonker@hotmail.com

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De zin of onzin van een Horoscoop.