Mijn wekelijkse Blogpagina

De planeetstanden in week 8, van 22 tot en met 28 februari 2021.

Op maandag staat de Maan in het teken van de kreeft, mooi voor wat extra aandacht aan of van familieleden.

Op dinsdag ook nog de kreeftmaan en aan het eind van de dag/ begin van de avond maakt de Maan een mooi aspect met Neptunus dat maakt ons wat gevoelig voor indrukken maar ook een tikje beïnvloedbaar.

Op woensdag beginnen wij ’s morgens vroeg met de Maan recht tegenover Pluto. Kans op een emotionele uitbarsting of de neiging om te impulsief te handelen.

Rond het middaguur veranderd de Maan van teken en loopt dan in de Leeuw.

Op donderdag nog de Maan in Leeuw waarbij de nacht wat onrustig kan beginnen. (Maan in contact met Uranus en Mars met Pluto en dan rond 4 uur de Maan nog recht tegenover

Saturnus, al met al een redelijke kans op een onrustig nachtje.

De ochtend beginnen we met Maan en Mercurius recht tegenover elkaar, goed voor een verhelderend gesprek.

Om 14 uur 11 gaat Venus in het teken van de Vissen lopen. Venus in de Vissen zoekt romantiek, kijkt een beetje door een roze bril naar zijn of haar geliefde.

Deze Venus zoekt naar eenwording en tijdens de periode van Venus in de Vissen is er meer oog voor kunstzinnigheid, creativiteit en schoonheid.

Aan het eind van de middag is er nog tijd voor een geluksmomentje met de Maan recht tegenover Jupiter.

Vrijdag beginnen we nog met de Maan in Leeuw en rond het middaguur een strijdbaar aspect tussen de Maan en Mars. Geeft bij de één innerlijke spanning en maakt de ander eerder strijdbaar, impulsief en doelbewust.

Vanaf 18:00 uur loopt de Maan in het teken van de Maagd en staat dan in het begin van de avond recht tegenover Venus. Maan in Maagd en Venus in Vissen, een dualiteit tussen kritisch en gemakzucht of empathie en realisme.

Zaterdag de Volle Maan op 9 graden in het teken van de Maagd en exact om 9 uur 18.

Zondag nog de Maan in Maagd, na een dromerige nacht met de Maan recht tegenover Neptunus. Om 20 uur 17 gaat de Maan naar het teken van de Weegschaal en dat geeft hoop op een rustige, vredige afsluiting van deze week.

Mooie week allemaal.

Als je deze week nog naar de sterren wilt kijken.

Behalve de Volle Maan kon ik op astrologisch gebied niets vinden.         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De zin of onzin van een Horoscoop.