De Stier van mei 2021 tot mei 2022.

Dit jaaroverzicht is voor de plaatsing van de Zon, alle andere planeten daar kan ik alleen iets over zeggen als ik de persoonlijke horoscoop van iemand heb. Hieronder staat dus beschreven welke planeten aan de hemel dit jaar de Zon van de Stieren beïnvloeden.


Genieten is het sleutelwoord voor de Stiermens, menig Stier is een echte Bourgondiër en houdt van het goede der aarde zoals lekker eten, drinken, koken en wat luxe op zijn tijd. De Stier is een vruchtbaar en vrouwelijk teken dat ons leert te genieten van het leven, de natuur, de rust en de vrede en alles wat Moeder aarde ons kan schenken. Stier is ook het teken van bezit, arbeid moet leiden tot bezit of het vergroten ervan. Van onrust, veranderingen en het verdwijnen van zekerheden raakt de Stiermens van slag, wij zijn niet dol op veranderingen. De Stier is principieel en conservatief, zij beschikt over een enorm incasseringsvermogen en is zeer vredelievend van aard, het duurt dan ook lang, heel lang voordat een Stier kwaad wordt maar dan is er meestal ook geen houden meer aan. Het lichaamsdeel dat bij de Stier hoort is de nek, keel, schildklier en de zintuigen. Het Homeopathisch middel dat bij de Stier hoort is Natrium Sulfuricum voor de melancholieke mens die geen stootje meer kan velen en die geen mens meer wil zien. Al het vocht en gevoel blijven vastzitten en men heeft chronische behoefte aan rust, veiligheid en stabiliteit. Hier helpt Natrium Sulfuricum om het vastgehouden vocht af te voeren en om de vastgelopen melancholicus weer wat levenslust en realiteit te brengen.

Pluto
Alle Stieren die jarig zijn tussen 14 en 20 mei krijgen een mooi aspect van Pluto naar hun Zon dat geeft een tijd waarin je inzicht mag krijgen in jezelf en persoonlijke vooruitgang ervaart. Een ommekeer/verandering die groei beloofd en inzicht geeft in je eigen karakter.
Pluto kan je daarnaast, in deze tijd, ook zeker confronteren met het verleden.

Neptunus
Alle Stieren die jarig zijn tussen 10 en 15 mei hebben dankzij Neptunus meer oog en meer begrip voor de mensen om hen heen het maakt je zeker hulpvaardiger. Spiritualiteit mag ook een belangrijke rol spelen, en Neptunus kan daarnaast een grote gevoeligheid geven. Jullie zijn instaat om je beter in te leven in de ander vooral als het gaat om mensen die nu hulp nodig hebben. Verder stimuleert Neptunus de verbeelding en dat kan jullie flink wat creatieve inspiratie opleveren dit jaar.

Uranus
Uranus loopt sinds maart 2019 in het teken van de Stier. Alle Stieren die jarig zijn tussen 30 april en 5 mei hebben dus Uranus bovenop hun Zon dit jaar. Dat geeft menig Stier de impuls tot verandering. Uranus brengt vernieuwing, hervorming, onrust, hang naar (meer) vrijheid en niet te vergeten innerlijke onrust. Je ritme is van slag. Aan alle Stieren zou ik willen zeggen probeer je voor te bereiden op veranderingen, er zijn vast dingen in jouw leven die (al lang) aan verandering toe zijn. Je krijgt de komende jaren de kans om patronen te doorbreken. Uranus loopt 7 jaar lang door het teken van de Stier, alle Stieren krijgen dus de kans om te transformeren, om te groeien om vooruit te komen. En dat is niet iets waar de gemiddelde Stier mens op zit te wachten. Het brengt vaak teveel onrust. Uranus is weinig zachtzinnig hij eist dat je opstaat nu! En aan de slag gaat. Doorbreek de patronen die je belemmeren in jouw groei, gooi het roer (voorzichtig)om.
Je zult zien er gaat een wereld voor je open. Doe het in je eigen tempo, maar doe het wel.
Het duurt minstens 83 jaar voordat Uranus je weer deze kans geeft, daar kunnen we zelfs als Stier niet op gaan zitten wachten.

Saturnus
Saturnus loopt nog in de Waterman en maakt daarmee een strijdbaar aspect naar alle Stieren die jarig zijn tussen 27 april en 15 mei. Jullie kunnen je belemmerd voelen door iets of iemand van buitenaf. Problemen kunnen iets te maken hebben met iets wat 7 jaar geleden van start ging en nu wordt getest. Je krijgt als het ware de kans om de zaken bij te stellen of het roer om te gooien.

Jupiter loopt nu in het teken van de Vissen en daarmee gaat alles wat soepeler, wordt je creativiteit geprikkeld en Jupiter in het teken van de vissen biedt eindeloze groei mogelijkheden als je durft te vertrouwen op je intuïtie, je eigen inspiratie en je verbondenheid met het grote geheel, de kosmos. Met Jupiter in de vissen willen we meer groeien op het geestelijke, religieuze en/of psychische vlak. Er is de behoefte om eenheid te voelen met alles en iedereen, en we zullen ons vanaf nu ook niet langer meer beperkt willen voelen in ons leven.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De zin of onzin van een Horoscoop.