Horoscoop Aanvragen
Ik lever de horoscopen op schrift, maar een persoonlijk consult is natuurlijk ook altijd mogelijk, als je in de buurt bent is dat zeker aan te raden om dat je dan tijdens de duiding van alles kunt vragen. Je kunt ook eerst de horoscoop op schrift nemen en wat later als nog een telefonisch gesprek aangaan of andersom eerst het consult en dan als nog een schriftelijke uitvoering. Een consult duurt 1:30 tot 2 uur. Telefonisch is dat meestal korter. Tot 3 maanden na ontvangst van elke horoscoop kun je kosteloos net zoveel vragen stellen als je wilt, het liefst via de mail en anders op een afgesproken tijdstip via de telefoon.  De horoscoop wordt geleverd binnen 14 dagen na ontvangst van de kosten. Alle horoscopen kunnen dus mondeling, op schrift via de post, of als email geleverd worden. Via de post komen er wel
€ 5,00 verzendkosten extra bij de prijs.

Tarieven:

Een persoonlijke geboortehoroscoop: € 60,00

Dit is een uitgebreide karakter beschrijving, waarbij alle planeten en de ascendant genoemd worden, hierbij wordt duidelijk waar de wrijvingen zitten in je persoonlijkheid. En natuurlijk ook waar de kwaliteiten liggen.

Ik schets een algeheel beeld en natuurlijk mag je ook vragen stellen zodat er naar sommige zaken extra gekeken kan worden.

Een e-mail speciale vraag consult: € 30,00

Zit je in een situatie die je eens vanuit de astrologie zou willen bekijken, dan is er ook de mogelijkheid voor een e-mail consult. Hier stel je mij de vraag over wat jou nu bezighoud en ik zoek het voor je uit.
Stuur je vraag en geboortegegevens dan naar bepjonker@hotmail.com

Een Jaarhoroscoop: € 50,00

Dit is een vervolg op je geboorte horoscoop en laat zien wat voor thema´s er in het komende jaar spelen.

De geboortehoroscoop is een vast staand gegeven waaruit je het karakter kan lezen, na de geboorte lopen de planeten aan de hemel gewoon door en als je die planeetstanden voor een bepaald moment in je geboortehoroscoop zet, kunnen die actuele planeten stukken in je horoscoop beïnvloeden, beperken, opjagen of intensiveren al naar gelang de aard van de planeet. Dit is wat vanuit de buitenwereld op je pad komt. Verder krijg je een horoscoop gemaakt op je verjaardag en daarin is te zien waar veel van jouw energie dit jaar naar toegaat. Tot slot nog de secundaire directies, dit is een rekenkundig foefje waarbij je innerlijk groeiproces aan het licht komt. Deze drie technieken samen geven een aardig inzicht in die zaken waar je het komende jaar mee geconfronteerd wordt.

Een kinder, of babyhoroscoop op schrift: € 35,00

Leuk als kraamcadeau of van je eigen kindje. Geen enge toekomst voorspellingen, alleen een beschrijving van zijn of haar karakter en waar dit kindje behoefte aan heeft, wat zijn of haar verwachtingen zijn in dit leven. Maar een kinderhoroscoop, schriftelijk of via een gesprek,  kan ook bij een iets ouder kind inzicht geven als het niet helemaal gaat zoals je zou willen, als er dingen zijn die je niet van je kind kan begrijpen of waar je je zorgen over maakt. Kijk ook even bij kraamcadeau voor meer informatie over de uitvoering.

Schüssler of Biochemische Celzouten en de Astrologie.
Ontdekt door Dr. Wilhelm Schüssler, een van huis uit homeopatisch arts, in 1873.De theorie achter deze Schüsslerzouten is dat het wezen van ziekte te vinden is in de conditie van de cellen. De cel is de basis bouwsteen van plant, dier en mens. Ieder mens kan in bepaalde periodes van zijn leven uit balans raken, door fysieke, emotionele of geestelijke (over) belasting. De Biochemische celzouten hebben het vermogen om de levenskracht te ondersteunen en de balans te herstellen.

De Schüsslerzouten en Astrologie.
De astrologie heeft de Biochemische celzouten en de dierenriemtekens gecombineerd.
In de persoonlijke horoscoop is terug te vinden welk middel jouw eigen innerlijke geneeskracht stimuleert,
het middel dat je eigenlijk altijd in huis zou moeten hebben, maar ook is in die horoscoop te zien welk middel je in een bepaalde periode nodig hebt als je (mentaal) uit balans bent, onzeker of stressvol.
Klachten, zowel mentaal als lichamelijk, kunnen veroorzaakt worden door een tekort van een bepaald Biochemisch celzout, en het is in de horoscoop terug te vinden welk middel je dan tijdelijk nodig hebt om de balans weer te herstellen.

Wil je weten welk middel jouw innerlijke geneeskracht stimuleert kijk dan bij Jupiter. Je mag mij ook een mail sturen met je geboortegegevens dan zoek ik het even voor je op.

Heb je een bepaalde klacht die je vanuit de horoscoop gezien wilt behandelen met een Schüssler celzout, dat kan ook, stuur dan je naam, adres en geboortegegevens, liefst met de geboortetijd, de klacht of je vraag naar bepjonker@hotmail.com, dan maak ik de horoscoop en kijk welk middel er nodig is. Je krijgt dan binnen een paar dagen je horoscoop inclusief de uitleg van je zonneteken, maan en ascendant welk middel je innerlijke geneeskracht stimuleert en welk middel bij jouw vraag of klacht past.
De kosten hiervan zijn € 45,00
p.s. De geboortetijd staat vermeld op je geboorte akte en is altijd op te vragen bij het gemeentehuis in de plaats waar je geboren bent

Betalingen kunnen via de bank.
De horoscoop ontvangt je binnen 14 dagen na ontvangst van de betaling.

Voor meer informatie of een horoscoop aanvraag: stuur de geboortegegevens en jouw vraag naar bepjonker@hotmail.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De zin of onzin van een Horoscoop.