Workshop/Cursus

Kennismaking met de Astrologie:

Zou jij graag iets meer willen weten van de Astrologie, maar is een complete cursus je net iets te veel. Dan is er de mogelijkheid om op 2 avonden of ochtenden kennis te komen maken met wat Astrologie nu eigenlijk is. Hoe werkt het en wat kun je er nu wel of niet mee. Aan de hand van ieder zijn eigen geboortehoroscoop gaan we een kleine rondreis maken door de wereld van de Astrologie. Dan word je duidelijk dat er uiteindelijk geen twee Rammen, Stieren enz. hetzelfde zijn, alleen de basis hebben zij gemeen. De overige karakter eigenschappen worden ingevuld door de stand van de andere planeten en die vind je alleen terug in jouw eigen geboortehoroscoop. Je krijgt deze horoscoop dan ook bij aanvang van deze kennismaking met de Astrologie en verder staat er koffie en thee met iets lekkers klaar.

Interesse, en kom je minimaal met 4 personen, stuur een mail voor meer info naar bepjonker@hotmail.com
De kosten voor de 2 avonden of ochtenden, die worden gehouden in Dwingeloo, inclusief de horoscoop en koffie of thee met iets lekkers zijn € 40,00.
Cursus voor beginners.

De cursus bestaat uit 6 lessen waarin de basis begrippen van de astrologie behandeld worden, zoals de 12 tekens en hun karakter eigenschappen, de 4 elementen, de kruizen, huizen en de planeten. Je krijgt met deze cursus inzicht in de werking van de astrologie en vooral ook inzicht in het karakter van de eigenaar van de behandelde geboortehoroscoop. In deze cursus wordt gewerkt met de eigen horoscoop, de kosten voor de 6 lessen inclusief een eigen horoscoop, les materiaal en koffie en thee zijn € 100.00. Er is zowel de mogelijkheid voor een dag cursus als een avond cursus.
Het minimale aantal deelnemers is 4 personen en maximaal 7 deelnemers. Wil je als een compleet groepje komen dan kan dat ook en is in onderling overleg een dag en dagdeel mogelijk.

Voor meer info kun je mailen naar bepjonker@hotmail.com

Workshop

Dan is er ook nog altijd de mogelijkheid voor een workshop astrologie, leuk om een idee te krijgen over de astrologie en om gezellig met een aantal vriendinnen, collega´s etc. een paar uur tussen de sterren te vertoeven. Of een workshop met de horoscoop van je kind(eren), je zult ze zeker beter begrijpen na afloop. Ook hier wordt gewerkt met de eigen horoscoop. De kosten zijn € 17.50 per persoon, inclusief de eigen horoscoop en koffie of thee, er moeten wel minimaal 3 deelnemers zijn en maximaal 7.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De zin of onzin van een Horoscoop.